EWOT-Zuurstoftherapie

Misschien herken jij jezelf in dit verhaal:
Maak kennis met Agnes (36 jr.). Agnes heeft overgewicht. Ze is 100 kilo bij een lengte van 1.65. Eindelijk heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en is een sportschool binnengestapt. Een leuke instructeur zet haar op een fiets en zegt nadat hij de fiets heeft ingesteld: “ Ik ben over 15 minuten bij je terug”. Alleen binnen 5 minuten zijn haar benen helemaal verzuurd en heeft ze de bevestiging waar ze naar op zoek was.  “Zie je wel, dit is niets voor mij!”

Wat dit te maken heeft met zuurstoftherapie vertellen we je graag.
Zonder zuurstof kan niets branden, dat geldt ook voor je lichaam. Voor het vrijkomen van energie in je lichaam is energie nodig. Hoe meer inspanning des te meer zuurstof je nodig hebt. En hoe meer zuurstof ter beschikking is, des te beter kun je presteren.
Zuurstoftherapie zorgt ervoor dat je lichaam bepaalde activiteiten, zoals fietsen, langer kan volhouden. Dat komt omdat je tijdens de behandeling niet moe wordt.
Het resultaat? Agnes krijgt een beteren conditie en nu komt het… de extra zuurstof zorgt voor een verbetering van de verbranding van onderhuidse vetten! Een win-win dus!

En dan Marcel (58 jr). Hij kreeg in oktober 2020 Covid. Gelukkig voor hem hoefde hij niet opgenomen te worden in het ziekenhuis. Wel had Marcel erg veel last van zijn luchtwegen en was hij enorm moe. De nasleep van covid ondervindt hij nog steeds. Marcel heeft nog steeds last van extreme vermoeidheid.  Voor hem is de zuurstoftherapie belangrijk omdat hij meer energie krijgt en hoe waardevol is dat voor hem. 

Ook Vivian (27 jr.), die te maken heeft gekregen met een burn-out heeft erg veel baat bij deze zuurstoftherapie. Door haar burn-out kreeg ze Vivian slaapproblemen en was haar energielevel heel erg laag. Nu slaapt ze weer beter en krijgt ze steeds meer haar energie terug. 

 

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit twee behandelingen:

  1. Zuurstoftherapie actief: je krijgt een behandeling met zuurstof terwijl je actief bent op een airbike.
  2. Zuurstoftherapie passief: we kiezen voor een rustige omgeving waarbij de zuurstof wordt toegediend terwijl je rustig op een relax stoel ligt. Ontspannende muziek via een koptelefoon is optioneel, of je leest tijdens de behandeling een tijdschrift.

Zuurstoftherapie kan zorgen voor herstel bij onder andere:
•    Covid-19/COPD of andere problemen aan de luchtwegen
•    Burn-out, ME en Fibromyalgie
•    Chronische vermoeidheid
•    Stress
•    Clusterhoofdpijnen
•    Herstel immuunsysteem na ziekte

Wil je kennismaken met deze geweldige zuurstoftherapie? 
Neem dan contact met ons op en wij maken graag een afspraak met je voor je eerste kennismaking.

    Uw naam

    Uw telefoonnummer

    IMG_4005a-edited-1024x639