Fit4anyone Body Support Voedingsprogramma

Als je bij Fit4anyone EMS Bodytec sport dan bieden we je vanaf nu ook het Weight Loss voedingsprogramma van Body Support aan. Meedoen met het voedingsprogramma zorgt er voor dat jij een veel gezonder eetpatroon krijgt en je doelen nog sneller zult halen.

Afslanken met body support

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wilt afvallen, een strakker lichaam of de maximale spierversterking uit je EMS Bodytec training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet, maar het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan. Je gaat met Body Support leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is.

Het volgen van het Body Support programma kost je geen moeite, je beweegpatroon, je voeding en tijd voor ontspanning zijn op elkaar afgestemd. Je wordt begeleid door je coach  samen zorgen jullie er voor dat je in balans komt met ’n gezonde, afwisselende leefstijl en variatie in je voeding.

Persoonlijke coach

Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen ga dan samen met je coach aan de slag voor die paar kilootjes minder. Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook ’n persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

Doelstelling

Voedingsprogramma
Het Body Support voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Met dit programma kun je in 3 maanden tijd ca. 8 à 10 kg afvallen. Ook na afronding van het traject kun je op deze manier blijven eten voor duurzaam resultaat.

Persoonlijk
De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt.

Stofwisseling
Het Body Support programma zorgt er voor dat de stofwisseling optimaal verloopt. Je leert wat gezonde voeding is, dat je voldoende moet eten en wanneer je moet eten.

Geen hongergevoel
Het prettige bijkomende effect is dat je zonder hongergevoel kunt afvallen en daarna heel eenvoudig op dezelfde manier kunt blijven eten om ook op lange termijn je nieuwe gezonde gewicht te behouden.

“Lijnen” is voorgoed verleden tijd!

Inhoud programma

Fit4anyone Body Support 12 weken programma:

  • Leer in 12 weken hoe je een gezond gewicht kunt bereiken èn behouden
  • Je ontvangt iedere week een eetschema dat bestaat uit 7 dagmenu’s, inclusief boodschappenlijst voor de komende week. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten: 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.
  • De vervangende voedingsmiddelenlijst biedt de optie om soms iets anders te kiezen
  • Wekelijkse coaching en weegmoment
  • Duidelijk, eenvoudig en zeer toegankelijk door gebruik van normale voeding. Alles is te koop in de supermarkt en je partner/gezin kan gewoon mee eten.
15970059_1462439427108119_430493555_n
15978170_1462439430441452_1902908161_n

Meer weten?

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Bericht